ERJO maatwerk - interieur | Tel. 0543 - 512 941 | info@erjo.nl
Werkplek aan huis met totaalontwerp

Werkplek aan huis met totaalontwerp

Voor een particulier hebben wij een totaalontwerp gemaakt voor de inrichting van het woonhuis, inclusief een maatwerk keuken en een werkplek.

Wens van de klant:

Deze klanten wilden een ontwerp voor de keuken van een nog te verbouwen boerderij. Al gauw bleek dat zij behoefte hadden aan een ontwerp op maat voor de hele woning. Een duidelijke wens was een inrichting waar veel Scandinavische invloeden in zijn verwerkt, maar wel een eigentijdse en persoonlijke sfeer uitstraalt. Wij hebben een ontwerp gemaakt voor de hele begane grond en de slaapkamer.

Kernwoorden: Scandinavisch, licht, open, vakmanschap, pasteltinten, warme natuurlijke materialen, eenvoudige en strakke lijnvoering.

Ontwerp materialen en producten:

Wij hebben een compleet interieurontwerp gemaakt. Daarnaast zijn ook de maatwerkelementen uit het interieurontwerp door ons gemaakt. Het gaat hierbij om de keuken, het badmeubel, het wandmeubel voor de tv en kachel en de werkplek in de woonkamer. De werkplek in de woonkamer zorgt voor een tweedeling van de grote woonkamer. Door het centraal plaatsen van een (multifunctioneel) maatwerkmeubel is er een knusse zithoek en een werkplek gecreëerd. Het multifunctionele meubel bestaat uit een kastenwand met opbergruimte en open kastruimte. Door het open middenstuk steekt een eiken bureaublad dat aan de andere zijde wordt ondersteund door een robuuste kruispoot. Het eiken werkblad zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. De basis van het interieur is wit aangevuld met pasteltinten in bijvoorbeeld het kleurenspectrum van de keuken.