ERJO maatwerk - interieur | Tel. 0543 - 512 941 | info@erjo.nl

ERJO: maatwerk in interieurbouw en timmerwerk

Ruime ervaring

In 1996 zijn Erik en Jolanda Stortelers begonnen met het maken van maatwerk meubels onder de naam ERJO houtbewerkingen. In de loop der jaren is ERJO uitgegroeid tot hoogwaardig specialist op het gebied van maatwerk interieur en meubels. Van keukens en meubels op maat voor de particuliere markt tot balies, kasten en complete winkelinrichting voor de zakelijke markt.

Omdat de vraag naar maatwerk en complete interieur oplossingen steeds groter werd, besloten zij hun bedrijfsnaam te veranderen in ERJO maatwerk-interieur.

Persoonlijk contact staat voorop

Service, kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ERJO voorop. Voor grotere projecten wordt vaak nauw samengewerkt met gerenommeerde interieurarchitecten en aannemers om de persoonlijke begeleiding en uitwerking van uw interieurwensen te kunnen waarborgen.

Ook beschikt ERJO over een eigen interieurontwerper, zodat perfectie en originaliteit in het ontwerp geleverd kan worden.

Goed uitgeruste werkplaats

ERJO beschikt over een goed uitgeruste werkplaats met de modernste machines een een eigen spuitcabine. Als u kiest voor een massief houten interieur dan kan ERJO deze in een door u aangegeven kleur spuiten.

Ook kan ERJO een bestaand interieur voorzien van een nieuwe kleur. Uw interieur wordt dus altijd tot in de perfectie afgeleverd.